skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Alleen in juni en juli: Sikkens Buitenverf Actie

De ideale buitentemperatuur om buiten het hout van uw woning, schuur of schutting te schilderen is 19°C. Maar tussen de 10°C en 25°C kunt u ook nog uitstekend het buitenschilderwerk aanpakken. Met onze Sikkens Buitenverf Actie in juni en juli kunt u vandaag nog supervoordelig aan de slag. Deze vier producten van Sikkens zijn in de aanbieding:

 1. Sikkens Rubbol XD High Gloss – tijdelijk voor € 56
 2. Sikkens Rubbol SB – tijdelijk voor € 49
 3. Sikkens Rubbol Primer – tijdelijk voor € 35
 4. Sikkens Rubbol Primer Extra – tijdelijk voor € 38

Win een Van Kesteren Cadeaubon t.w.v. € 100, € 75 of € 50

Bij aankoop van een scherp geprijsd blik Sikkens buitenverf maakt u nu kans op een van onze cadeaubonnen die u vrij kunt besteden in onze Kleur Studio in Voorhout. Wij verloten drie cadeaubonnen van verschillende waarden, namelijk € 100,- , € 75,- en € 50,-.
Zo doet u mee! Lever uw kassabon in, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op één van deze drie cadeaubonnen. De winnaars worden op Facebook en Instagram bekend gemaakt en krijgen per e-mail bericht.

Deze actie is alleen geldig in de maanden juni en juli 2021.  Heeft u vragen over de actie? Informeer naar de voorwaarden. 

Bestellen Sikkens Buitenverf online!

Ook online kunt u uw Sikkens Buitenverf bestellen bij Van Kesteren Schilder. Zo bestelt u:

 1. Vul onderstaand bestelformulier in.
 2. Check heel goed of je de juiste producten, kleurnummers, kleurnamen en aantallen hebt ingevuld.
 3. Wij sturen jou een betaalverzoek per WhatsApp. Zodra jij de betaling hebt voldaan, zetten wij de bestelling voor je klaar. Je kan deze nog dezelfde dag ophalen tijdens onze openingstijden.
 4. Bestellingen kunnen direct bij de afhaalbalie achter de voordeur afgehaald worden van maandag t/m zaterdag (check de openingstijden). De bestelling staat hier voor je klaar onder vermelding van je naam. Graag willen we je vragen om je aan de ‘pick-up and go‘ regel te houden.

Let op: telefonisch bestellen is niet mogelijk

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over ons bestelproces of onze Sikkens Buitenverf Actie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn nog steeds te bereiken op het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: winkel@vankesterenschilders.nl

Bestelformulier

 • * = een verplicht veld

 • Kies hier uit de meest verkochte producten of benoem de gewenste producten in het tekstveld hieronder.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top