Skip to content

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt tijdens de Week van de Stenen winkel. Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun krachten te bundelen, vindt van 13 tot en met 19 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.  Kom jij langs bij ons in de Kleur Studio? 

In de ‘Week van de Stenen Winkel’ doen alle deelnemende lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Op deze manier vieren we samen met onze klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan. Ook de Kleur Studio doet mee aan deze actie, omdat wij heel blij zijn met jullie: onze geweldige klanten die ons regelmatig een bezoek brengen in onze mooie winkel voor een kleuradvies, advies over (buiten)verf, het uitzoeken van een nieuw behang, gordijnen of vloeren. Want klanten adviseren en helpen is wat wij in de Kleur Studio het leukste vinden om te doen. Ons bedrijf is een begrip in Voorhout en omstreken en dankzij jullie, kunnen wij samen bijdragen aan het straatbeeld van onze winkelstraat in Voorhout.

Een cadeautje bij iedere aankoop

Bij iedere aankoop in onze Kleur Studio hebben we tijdens de Week van de Stenen Winkel een kleinigheidje voor iedereen: een van Flexa muurverf tester in een kleur die je zelf uit mag kiezen uit onze grabbelbox. Zo kun je thuis testen of een van deze kleuren past in jouw interieur.

Unieke Geurkaars ‘Studio de Colours’

Deze hele week maak je kans op onze geurkaars! Studio de Colours is een heerlijke geur en is speciaal samen gesteld voor ons. Het is een luxe geur met rijke tonen. Lever je kassabon in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op één van onze geurkaarsen. De winnaars worden op Facebook en Instagram bekend gemaakt én krijgen per e-mail bericht.

Deze actie is alleen geldig in de Week van de Stenen Winkel van 13 tot en met 19 mei 2024.  Alleen aankopen die zijn gedaan tijdens  de Week van de Stenen Winkel kunnen meedoen aan deze actie. De prijs is niet inwisselbaar voor geld, een waardebon of een ander artikel voor dezelfde waarde. Heb je vragen over de actie? Informeer in onze Kleur Studio naar de voorwaarden. 

Back To Top