Skip to content

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt

Steun de zelfstandige winkelier in jouw buurt tijdens de Week van de Stenen winkel. Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies… het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun krachten te bundelen, vindt van 8 tot en met 14 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.  Kom jij langs bij ons in de Kleur Studio? 

In de ‘Week van de Stenen Winkel’ doen alle deelnemende lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Op deze manier vieren we samen met onze klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan. Ook de Kleur Studio doet mee aan deze actie, omdat wij heel blij zijn met jullie: onze geweldige klanten die ons regelmatig een bezoek brengen in onze mooie winkel voor een kleuradvies, advies over (buiten)verf, het uitzoeken van een nieuw behang, gordijnen of vloeren. Want klanten adviseren en helpen is wat wij in de Kleur Studio het leukste vinden om te doen. Ons bedrijf is een begrip in Voorhout en omstreken en dankzij jullie, kunnen wij samen bijdragen aan het straatbeeld van onze winkelstraat in Voorhout.

Een cadeautje bij iedere aankoop én 2 weggeefacties!

Bij iedere aankoop in onze Kleur Studio hebben we tijdens de Week van de Stenen Winkel een kleinigheidje voor iedereen, namelijk een van Flexa muurverf tester in een kleur die je zelf uit mag kiezen uit onze grabbelbox. Zo kun je thuis testen of een de kleur past in jouw interieur. Ook hebben wij 2 weggeefacties. De hele week verloten we onder alle aankopen 2 super leuke prijzen. Je maakt kans op behang van Arte en muurverf van Sikkens, waarmee je een kamer in huis (deels) kunt restylen.

Hoe werkt het?

Lever je kassabon in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op één van de 2 prijzen. De winnaars worden op Facebook en Instagram bekend gemaakt én krijgen per e-mail bericht.

Deze actie is alleen geldig in de Week van de Stenen Winkel van 8 tot en met 14 mei 2023.  Alleen aankopen die zijn gedaan tijdens  de Week van de Stenen Winkel kunnen meedoen aan deze actie. De prijs is niet inwisselbaar voor geld, een waardebon of een ander artikel voor dezelfde waarde. Heb je vragen over de actie? Informeer in onze Kleur Studio naar de voorwaarden. 

Prijs 1: Arte behang Manila Flore Terracotta + 2,5 liter Sikkens Pure Mat SF

2 rollen behang van Arte Manila Flore in kleur Terracotta (14 m2) + 2,5 liter Sikkens Pure Mat SF (25 M2) in iedere gewenste kleur. Onze kleurstylisten adviseren de bijpassende kleur C9.13.37 uit het 5051-kleurconcept van Sikkens.

Met deze 2 rollen behang en 2,5 liter verf heb je genoeg om een kamer in huis (deels) te restylen met dit trendy behang. De Flore van Arte is een van de meest populaire designs van dit moment en in de terracottakleur zeer gewild. De bijpassende kleur C9.13.37 uit de 5051-kleurenwaaier concept van Sikkens past perfect bij de terracotta tint van het behang en geeft een rustig accent aan de kamer.

Prijs 2: Arte behang Antigua Tropicali Linen Silver + 2,5 liter Sikkens Pure Mat SF

1 rol behang van Arte Antigua Tropicali in kleur Linen Silver (10 m2) + 2,5 liter Sikkens Pure Mat SF (25 M2) in iedere gewenste kleur. Onze kleurstylisten adviseren de bijpassende kleur F3.17.59 uit het 5051-kleurconcept van Sikkens.

Met deze rol behang en 2,5 liter verf heb je genoeg om een kamer in huis (deels) te restylen met dit trendy behang. De Tropicali van Arte is een van de allernieuwste designs van Arte en is pas sinds enkele maanden verkrijgbaar. De bijpassende kleur F3.17.59 uit de 5051-kleurenwaaier concept van Sikkens past perfect bij de prachtige neutrale kleuren in dit behang en geeft een rustig karakter aan de kamer.

Back To Top