Skip to content

Vakkundig timmerwerk

Altijd advies en vakwerk op maat van ons timmerteam.

materieeldienst glaszetter
glaszetter aan het werk

Timmerwerk

Bij het plaatsen van beglazing of het schilderen van gebouwen, woningen of kantoren komen we vaak het nodige timmerwerk tegen. Denk hierbij aan houtrot, repair care, montage of ander (interieur) timmerwerk. Ons vaste timmerteam is hierbij een belangrijk onderdeel. We zijn vakkundig, deskundig en flexibel. Kortom snel ter plaatsen om het werk op te pakken, zodat de andere werkzaamheden ook blijven doorlopen.

Wat wij doen

Houtrot

Hout dat beschadigd is  hoeft niet altijd vervangen te worden. Een grondige reparatie of renovatie van houten onderdelen kan ook uitkomst bieden. Het is van belang dat deze plekken voor het schilderen worden aangepakt. Onze ervaren timmerman hersteld beschadigd hout en zorgt ervoor dat de onderdelen weer in goede conditie mee kunnen.

Repair care

Repair Care wordt ingezet om hout op een duurzame manier te herstellen. Daarnaast kan het ook preventief worden ingezet om houtrot in de toekomst te voorkomen.  Een totaaloplossing voor duurzaam houtherstel en -onderhoud.

Interieur timmerwerk

Bij het realiseren van bijzondere interieurprojecten komt ook timmerwerk kijken. Onze vakmensen verzorgen maatwerk als akoestische (houten)panelen, kastenwanden, roomdividers en meer.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top