Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Trends in buitenverf 2022-2023

Niet alleen het interieur is onderhevig aan trends, ook in het kleurgebruik aan de buitenkant van het huis is trendgevoelig. Als schilders staan wij dagelijks met onze neus bovenop de kleuren die mensen uitkiezen voor hun huis, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Zwart is een blijvende trend

Een aantal jaar geleden zag je een duidelijke trend in donkere kleuren opkomen: zwarte deuren en kozijnen. Deze trend is nog steeds helemaal van nu en sluit perfect aan bij de huidige industriële look die voorlopig een blijvende trend is in het huidige interieur van velen. Zwarte deuren en kozijnen sluiten mooi aan bij de industriële deuren die men steeds vaker in huis heeft; de buitenkant van het huis wordt als een verlengstuk van het interieur gezien. Een nadeel van zwart aan de buitenkant is dat deuren en kozijnen door deze donkere kleur eerder toe zijn aan een touch-up: hoe donkerder de kleur, hoe meer invloed het weer en met name zonlicht heeft.

Klassiek is terug van weg geweest

Doordat donkere kleuren zo snel toe zijn aan een nieuwe schilderbeurt, zien onze schilders dat steeds meer mensen terug keren naar een klassieke look voor hun exterieur. Klassieke kleuren zoals we die 40 jaar geleden in het straatbeeld zagen. Deze kleuren zijn bezig om opnieuw het straatbeeld te veroveren. Al zijn de echte klassieke combinaties natuurlijk nooit helemaal weg geweest. Het exterieur van onze Kleur Studio heeft een modern klassieke uitstraling gekregen met een hoogglans RAL-kleur, de voordeur in onze pui heeft een contrasterende kleur gekregen die mooi aansluit bij deze klassieker. Deze rijke klassieke kleuren passen natuurlijk prachtig bij de monumentale uitstraling van ons pand, maar staan ook fantastisch bij moderne nieuwbouwwoningen.

Alleen in juni en juli: 20% korting op alle Sikkens buitenverf

Ben jij al op de hoogte van onze buitenverf actie? In juni en juli scoor je Sikkens buitenverf in alle soorten en hoeveelheden met 20% korting! Alle buitenlakken van Sikkens* die wij in onze Kleur Studio verkopen doen mee. Let op! Deze actie is geldig t/m 31 juli.

Meer informatie

Heb je vragen over de actie? Of wil je meer informatie omtrent de voorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze Kleur Studio! Onze kleurstylisten staan voor je klaar.

 

 

* M.u.v. Rubbol Finura High Gloss en Rubbol Finura Satin

Back To Top