Skip to content

Uitgeroepen tot beste leerbedrijf in sector Techniek Gebouwde Omgeving!

Op 21 februari 2023 maakte Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bekend dat wij genomineerd waren voor de verkiezing Beste Leerbedrijf en praktijkopleider 2023 in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving (TGO)!  Op donderdag 30 maart werd in het Technova College in Ede de winnaar van het Beste Leerbedrijf in de sector bekend gemaakt en met trots mochten wij de titel in ontvangst nemen!

Opleiden zit in ons DNA

Het winnen van deze titel is voor ons als leerbedrijf een mooie prestatie. “Wij bestaand al ruim 88 jaar en opleiden zit echt in ons DNA. Elke nieuwe leerling willen we opnemen in ons familiebedrijf.” – aldus Loek van Noort. Zodra studenten bij ons komen leiden wij ze op, maken ze de praktijk mee, leren ze sociale vaardigheden en leren ze de fijne kneepjes van het vakmanschap. Een groot deel van alle leerlingen blijft bij ons in dienst zodra zij hun opleiding hebben afgemaakt.

Nominatie Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider Nederland

Wij zijn uit alle SBB schildersbedrijven in Nederland uitgekozen, en vervolgens worden er uit deze selectie 3 bedrijven binnen de TGO sector genomineerd. In Nederland zijn 250.000 leerbedrijven, van al deze bedrijven zaten wij bij de laatste 8 genomineerde bedrijven om landelijk de Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider te worden. Helaas hebben we deze eerste plek niet behaald, maar we zaten wel in de Top 5 van Nederland! Een zeer goede prestatie waar we bijzonder blij mee zijn. Deze Top 5-positie zien wij dan ook als een aanmoedigingsprijs, we zijn op de goede weg om Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider van Nederland te worden.

Back To Top