Skip to content

Onze vernieuwde Kleur Studio is geopend!

Onze geheel vernieuwde Kleur Studio is geopend en we zijn er super trots op! De showroom heeft een ware metamorfose ondergaan en ziet er spectaculair uit.

Ons bedrijf bestaat al ruim 85 jaar en staat voor vakmanschap, betrokkenheid en schilder- en glaswerken van hoge kwaliteit. Onze winkel is ons visitekaartje, waarin ons team van interieurstylisten advies geeft over verf, behang, raamdecoratie en vloeren voor de hele woning. Al het advies begint bij de keuze voor een kleur, vandaar dat wij hebben gekozen voor de naam Kleur Studio by Van Kesteren Schilders.

Ons geheel vernieuwde winkelinterieur is ruimtelijk, licht en toegankelijk. Door een nieuwe, slimmere indeling van ons winkeloppervlak kunnen wij onze producten nog beter en mooier presenteren. Door deze betere indeling van ons winkeloppervlakte heeft ons pand een luchtigere look en feel gekregen. Onze roots liggen bij verf, daarom hebben wij onze verfmengmachine centraal gesteld in ons Kleur Lab: hier kan iedere gewenste kleur gemengd worden. Het Kleur Lab is een geluidsdichte ruimte midden in onze Kleur Studio achter een glazen wand: zo kun je zelf meekijken hoe jouw kleur gemengd wordt.

De slimmere indeling van de Kleur Studio betekent ook dat er (nog!) meer ruimte is voor persoonlijk kleur- en interieuradvies. Op meerdere plekken in het pand zijn hoekjes gecreëerd waar je op je gemak met jouw persoonlijke kleurstylist een compleet plan voor jouw interieur kunt maken. Achter de schermen van Van Kesteren Schilders is er niets veranderd: alles kan uitgevoerd worden door Van Kesteren zelf, waardoor het advies, planning en uitvoering geheel in eigen hand blijft.

  

   

Boek een Kleur Studio afspraak

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk kleur- en interieuradvies? Boek dan online eenvoudig en snel een kleuradviesgesprek met een van onze kleurstylisten. In onze vernieuwde Kleur Studio adviseren zij over verf, behang, raamdecoratie en vloeren.

Back To Top