skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Vacature: Administratief Medewerker

Wat ga jij doen?

Jij komt werken in een gezellig en doelgericht team dat bestaat uit mannen en vrouwen. Als
ondersteuning van de Office Manager ben jij dagelijks hét aanspreekpunt per telefoon en beheer jij de e-mailbox. Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het inboeken van inkoopfacturen en de verwerking hiervan in onze projectadministratie. Daarnaast beheer jij de urenadministratie voor het bedrijf en zorg jij er voor dat ons artikelbestand up-to-date blijft. Ben jij een échte spin in het web en kan jij goed in oplossingen denken, overzicht behouden en snel schakelen? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Wat zijn de functie-eisen?

  • MBO+ werk en denkniveau, richting administratie
  • 0-2 werkervaring met in de richting van administratief medewerker
  • Jij spreekt de Nederlandse taal
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
  • Jij kan goed in oplossingen denken, behoud het overzicht en kan snel schakelen
  • Je bent secuur en houdt ervan om met cijfers te werken
  • Je vindt het leuk om een verantwoordelijke rol te hebben binnen een organisatie

Wie zijn wij?

Van Kesteren Schilders

Het familiebedrijf Van Kesteren Schilders staat voor betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit. Ruim 60 vakmensen werken vaak al tientallen jaren bij Van Kesteren en staan voor flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Met focus op vitaal, veilig en duurzaam werken. Familiebedrijf Van Kesteren werkt al 85 jaar aan de tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers.

Vitaal & Gezond

Een gezonde werk- en levensstijl stimuleren wij! Ergonomisch werken staat bij ons centraal. Ook krijg jij als werknemer korting op een sportabonnement met als doel dat iedereen fit en gezond blijft.

Opleiding

Bij Van Kesteren zijn er veel doorgroeimogelijkheden. We staan er altijd voor open om nieuwe kennis binnen te halen. Medewerkers die een vakgerichte training, cursus of opleiding willen volgen, moedigen wij aan om dit te doen.

Is dit jouw baan?

Is deze fulltime baan (in overleg is parttime ook mogelijk) op je lijf geschreven? Solliciteer snel en verras ons met jouw CV en motivatie op ons mailadres vacature@vankesterenschilders.nl

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Back To Top