skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Vacature: Behanger

Wat ga je doen?

Dagelijks ben jij als allround behanger op locatie bij de klant. Particulieren en/of zakelijke klanten. Afwisselende projecten en daarom ook verschillende werkplekken in de Randstad. Je werkt met meerdere collega’s samen. Zo laten wij je kennismaken met ons bedrijf. Renovlies, glasvliesbehang en exclusief sier- en fotobehang verwerken. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast behoort het gladmaken van ondergronden, om een nog beter resultaat te behalen, ook tot je werkzaamheden. Het zou een pré zijn als je ook sauswerkzaamheden uit zou kunnen voeren.

Wie zijn wij?

Schilders

Al 85 jaar werken wij binnen het familiebedrijf dagelijks met ruim 60 vakschilders aan projecten voor zakelijke klanten als ook particulieren.

Vitaal & Gezond

Een gezonde werk- en levensstijl stimuleren wij! Korting op een sportabonnement, maar ook veiligheid op de werkvloer heeft prioriteit.

Opleiding

Trainingen, workshops, vakopleidingen. Bij ons kun je blijven (door)groeien. Ook als leerbedrijf leiden wij ambitieuze schilders op binnen de Van Kesteren Academy.

Is dit jouw baan?

Is deze fulltime baan op je lijf geschreven? Solliciteer snel en verras ons met jouw CV en motivatie op ons mailadres vacature@vankesterenschilders.nl

 

Back To Top