skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Vacature: Ervaren Vakschilder

Wat ga je doen?

Dagelijks ben jij als schilder op locatie bij de klant. Kleine en grote bedrijven. Maar ook particulieren en overheden zijn de klanten van Van Kesteren Schilders. Afwisselende projecten en daarom ook afwisselende werkplekken in de Randstad. Zowel binnen als buiten. Je werkt solo of juist met meerdere collega’s bij een grote opdracht. Schilderen, repareren, houtrotreparaties, spuiten, onderhoud en klein werk. Geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?

Van Kesteren Schilders

Al 85 jaar werken wij binnen het familiebedrijf dagelijks met ruim 60 vakschilders aan projecten voor zakelijke klanten als ook particulieren.

Vitaal & Gezond

Een gezonde werk- en levensstijl stimuleren wij! Korting op een sportabonnement, maar ook veiligheid op de werkvloer heeft prioriteit.

Opleiding

Trainingen, workshops, vakopleidingen. Bij ons kun je blijven (door)groeien. Ook als leerbedrijf leiden wij ambitieuze schilders op binnen de Van Kesteren Academy.

Is dit jouw baan?

Is deze fulltime baan op je lijf geschreven? Solliciteer snel en verras ons met jouw CV en motivatie op ons mailadres vacature@vankesterenschilders.nl

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Back To Top