Skip to content

Van Kesteren als spin in het ‘Bollenstreek web’ – INTO Business

Wie kent de rood met geel gekleurde busjes niet? Voor veel particulieren en ook bedrijven zijn deze busjes heel herkenbaar. Rood met geel. Dat is Van Kesteren; hét familiebedrijf uit de regio. Wat ruim 88 jaar geleden begon als een eenmanszaak in Voorhout is nu meer dan alleen een schildersbedrijf. Met een sterk team verfraaien, onderhouden en realiseren zij betrokken, dynamisch en bekwaam, met oog voor kwaliteit en met een duurzame aanpak kantoren, gebouwen, woningen en meer. Van Kesteren is een begrip in de Bollenstreek en daarbuiten.

Opereren vanuit drie locaties

Je ziet ze niet overal, ze zijn ook overal. Snel en flexibel zijn twee van hun kenmerken. Hoe doen ze dat? Volgens mede-eigenaar Loek van Noort is dat simpel. “Wij opereren vanuit drie locaties in de regio waardoor we snel kunnen schakelen.” In Voorhout zit de Kleur Studio. Hier wordt alles voor het interieur zoals verf, behang, raamdecoratie en vloeren verkocht. Ook is het kantoor op deze locatie gevestigd, waar alle backoffice strak geregeld wordt zodat de vakmensen doen waar ze goed in zijn en wat ze het liefste doen. In Katwijk staat de bedrijfsunit; waar de schilders hun benodigdheden verzamelen en met een volle bus vertrekken naar de projecten. Ten slotte is er nog de bedrijfshal in Sassenheim voor het glaswerk, timmerwerk en de materieeldienst. “Door de verschillende locaties zo in te richten, hebben al onze diensten een basis van waaruit ze opereren. Hierdoor verlopen processen soepel. Doordat alles dichtbij elkaar in de buurt zit, kunnen we vlot werken. Dat is niet alleen voor ons als bedrijf fijn, maar zeker ook voor onze klanten.”, aldus Loek van Noort.

Thuis in de Bollenstreek

Dat Van Kesteren een begrip in de regio is, komt niet alleen door de drie locaties. Loek vertelt, “We zijn hier niet alleen gevestigd, het grootste deel van onze klanten komt ook uit de regio. Particulier en zakelijk, groot en klein. Bovendien woont het merendeel van onze medewerkers er. De Bollenstreek is voor ons hét web waar alles gebeurt, samenkomt en waar wij ons meer dan thuis voelen.”

Bron: INTO Business Duin- en Bollenstreek Lente 2023
www.intobusiness.nu

Back To Top