Skip to content

Van Kesteren behaalt OnderhoudNL Garantie

Met trots hebben we het keurmerk van Onderhoud NL Garantie behaald! Dit staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het toont aan dat wij als Van Kesteren voldoen aan de normen die OnderhoudNL stelt op het gebied van vakmanschap, professionaliteit en klanttevredenheid. Onze klanten kunnen vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Kwaliteitstraject

Als bedrijf kun je niet zomaar voldoen aan het keurmerk, daar gaat een traject aan vooraf, het OnderhoudNL KwaliteitsTraject bestaande uit 3 stappen. Een quickscan waarbij onze acquisitie, offertes, werkvoorbereiding, uitvoering, oplevering en nazorg langs te meetlat werden gelegd. Op elk onderdeel scoor je punten. Vervolgens bepaalt deze score de volgende stap in het traject, een toolbox, workshop of advies op maat. De laatste stap is een audit waarbij wordt gekeken of we aan alle eisen voldoen. Met succes hebben we alle stappen doorlopen en hebben we het Kwaliteitscertificaat in ontvangst genomen.

Vragen? Stel ze gerust

Met het keurmerk van OnderhoudNL Garantie zetten we als Van Kesteren weer een mooie stap. Heb je vragen over het keurmerk van OnderhoudNL Garantie? Stel ze gerust. Wij vertellen er graag meer over.

Back To Top