Skip to content

Genomineerd voor verkiezing Beste Leerbedrijf 2023 in sector Techniek en Gebouwde Omgeving!

Op 21 februari 2023 maakte Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de 168 genomineerden bekend voor de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider 2023. Van Kesteren Schilders is één van de tien genomineerden erkende leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving (TGO).

Al jaren een erkend leerbedrijf

Mbo-studenten volgen voor hun opleiding het praktijkgedeelte bij een SBB erkend leerbedrijf. Deze bedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Van Kesteren Schilders leidt al jaren mbo-studenten op. Zodra studenten bij ons komen leiden wij ze op, maken ze de praktijk mee, leren ze sociale vaardigheden en de fijne kneepjes van het vakmanschap.

We doen het samen

Binnen ons familiebedrijf promoten wij het opleiden actief. Ons team van leermeesters en projectleiders zijn dan ook actief in het geven van gastlessen en excursies aan diverse vakopleidingen in de regio. Wij doen er alles aan om jonge, nieuwe talenten enthousiast te maken voor het vak en bieden vervolgens graag een plek om het vak professioneel te leren. “Wij zijn blij met de nominatie voor Beste Leerbedrijf van 2023 in de sector TGO. Binnen ons bedrijf is een duidelijke opleidingsstructuur en -cultuur en het is mooi dat SBB dat wederom ziet.” – aldus Loek van Noort.

Ambassadeursgala

Maandag 15 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Ambassadeursgala. De jury zal naast de beste mbo-student van Nederland, ook de landelijke winnaars van de verkiezing bekendmaken. De winnaars mogen zich een jaar lang Beste Leerbedrijf of Beste Praktijkopleider van Nederland noemen.

Meer weten over de verkiezing? Ga naar de website van SBB.

Back To Top