skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

De showroom in Voorhout krijgt een grootse make-over!

Wij gaan verbouwen! De planning is om eind dit jaar of begin volgend jaar te starten met de verbouwing van onze showroom. Middels deze blog houden wij onze klanten op de hoogte van de vorderingen rondom de verbouwing. Lees je met ons mee?

Waar het allemaal begon

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat de behoeften van onze klanten sterk zijn veranderd. Steeds vaker kregen wij dan ook de vraag of wij mogelijk advies konden geven over kleurgebruik, behang, raamdecoratie en vloeren. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een van onze dagelijkse bezigheden, waardoor wij tegenwoordig vaak het totaalplaatje aan de klant bieden. Om dit te kunnen doen, dienen we een aantal aanpassingen door te voeren in onze showroom.

Wat zijn onze plannen?

We willen de indeling van de showroom praktischer in gaan richten. De hoek met raamdecoratie wordt uitgebreid en er komt een werkplek voor het geven van advies en workshops die alles te maken hebben met interieur. Ook komt er een afgesloten ‘Color Lab’ waar de mengmachine komt te staan. Daarnaast zullen we de nodige inspiratieplekken inrichten. Door al deze wijzigingen en aanpassingen hopen wij al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of zij nu voor een enkel blik verf komen of behoefte hebben aan interieuradvies van onze stylisten.

Naar de tekentafel

Samen met Hekker Interieurbouw zijn we aan de slag gegaan. Na uitvoerig overleg en de nodige schetsen, liggen de ontwerpen nu klaar. We kunnen echt niet wachten om de vorderingen met jullie te delen als het zover is. Naar verwachting kunnen we eind dit jaar of begin volgend jaar beginnen met de verbouwing. Wij hebben er zin in!

Meer weten over onze verbouwing?

Wil je meer weten over onze verbouwing, of op de hoogte blijven van de vorderingen? Volg ons dan op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Back To Top