Skip to content

Van Kesteren luidt de zomer in met het Kestival!

Met het mooie weer van de afgelopen tijd en de vakantieperiode voor de boeg is er niets leuker dan een zomers personeelsfeest. Dit jaar hebben wij op spectaculaire wijze de zomer ingeluid met ons eigen Kestival! Een dag vol plezier, muziek en lekker eten voor ons personeel én hun families.

Verschillende activiteiten

Ons eigen terrein in Sassenheim werd volledig omgebouwd tot een kleurrijk festivalterrein met allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo was er een schminkhoek van de Toverkist, een knutselhoek waar de kinderen zich creatief konden uitleven met (hoe kan het ook anders)verf, waren er springkastelen om lekker te ravotten en was er een heuse goochelshow.

Ook aan de oudere kinderen werd gedacht met een lougehoek met zitzakken om te ‘chillen’ en een voetbaltafel waar fanatieke voetballers elkaar konden uitdagen. Ook de fotobooth was een groot succes waar veel mooie plaatjes zijn geschoten voor in de plakboeken.

Smaken uit de regio

Verschillende speciaalzaken uit de regio verzorgden heerlijke hapjes en drankjes. Zo was er een heerlijke barbecue van Bollensteak, patat en vega snack van Papa’s Ambacht, koffie, thee en ijs van de Koffiemeulen en zorgde Restaurant Cheers voor het bier en fris.

Dansend de zomer in

Uiteraard was het Kestival niet compleet zonder muziek. Een DJ vermaakte iedereen met zomerse sounds en als klap op de vuurpijl trad er nog een zanger op. De sfeer zat er goed in en er werd flink gedanst.

Trots op het Van Kesteren team

Wij van Van Kesteren zijn trots op onze medewerkers en willen hen graag bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. We hebben niet alleen oog voor onze klanten, maar zeker ook voor onze eigen medewerkers en hun families. Het Kestival was een mooie manier om dit met elkaar te doen en de zomer in te luiden.

Uiteraard willen we de organisatie bedanken voor het organiseren van het kleurrijke en zeer geslaagde Kestival!

Back To Top