Skip to content

Van Kesteren Schilders is genomineerd voor de Nationale Schildersvakprijs!

Met trots kunnen wij vertellen dat Van Kesteren Schilders is genomineerd voor de Schildersvakprijs 2021 met het project de Kapel van Mariëngaerde in Warmond. Op 30 november worden de prijzen uitgereikt, een juryprijs en een publieksprijs. Wil jij dat Van Kesteren wint? Stem dan hier!

Project De Kapel van Mariëngaerde in Warmond

De Kapel van Mariëngaerde is een monumentale kerk die is omgebouwd als gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners van het naastgelegen appartementencomplex wat vroeger een zorginstelling was. In opdracht van Horsman heeft Van Kesteren Schilders het schilder -en spuitwerk verricht. De kleuren moesten in originele staat worden gebracht en dat is onze schilders goed gelukt. Het loszittende stucwerk is eerst afgestoken en daarna aangeheeld. Op de wanden en plafond is de loszittende verf verwijderd om vervolgens te behandelen met adembenemende muurverf in de originele kleur. Het plafond van De Kapel Mariëngaerde is gespoten in een gouden metallic verf en het effect is oogverblindend mooi. De monumentale kerk heeft weer de allure die past bij haar geschiedenis.

Helaas heeft Van Kesteren Schilders niet gewonnen

Op 30 november is de Nationale SchildersVakprijs uitgereikt. Helaas hebben wij deze vakprijs niet gewonnen. Wij willen Witteveen Schilders feliciteren met de Nationale SchildersVakprijs. Ook willen wij de winnaars uit de andere categorieën feliciteren met hun prijs. Daarnaast willen wij onze trouwe supporters, het publiek en de jury bedanken!

Back To Top