Skip to content

Van Kesteren Sikkens Open 2022

Ieder jaar organiseert De Tennisvereniging Sikkens een Open Toernooi waarbij tennissers uit de omgeving de strijd met elkaar aangaan. Bij Van Kesteren maken we al jaren gebruik van de kwaliteitsproducten van Sikkens. Daarom zijn wij dit jaar de trotse hoofdsponsor van hét tennistoernooi van TV Sikkens. De tennisvereniging bestaat al meer dan 65 jaar en is opgericht door werknemers van de Sikkens verf- en lakfabriek in Sassenheim. Van 25 juni t/m 3 juli vindt het toernooi plaatst. 

Kleine, informele en gezellige vereniging

Naast werknemers en hun familieleden, tennissen er ook veel vrienden en kennissen van Sikkens werknemers bij deze mooie club. Als je gaat tennissen bij TV Sikkens dan kun je een kleine, informele maar vooral gezellige vereniging verwachten. De vereniging heeft 3 all-weather banen met verlichting, zodat wedstrijden ook in de avond gespeeld kunnen worden.

Het toernooi van de Bollenstreek

De Van Kesteren Sikkens Open gaat op zaterdagochtend 25 juni om 9:00 uur van start. De finales worden gespeeld op zondag 3 juli. Er wordt gespeeld op basis van actuele rating in de categorieën HD, DD EN GD rating vanaf 5.5. Het belooft een mooi weekend te worden. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom vooral langs en neem een kijkje bij de wedstrijden van het Van Kesteren Sikkens Open toernooi 2022!

Back To Top