Skip to content

Van Kesteren start 2024 veilig!

Bij Van Kesteren werken we voortdurend aan veiligheid van onze medewerkers. Recentelijk hebben we een waardevolle veiligheidstraining gehad, volledig verzorgd door onze partner First Response. De training was gericht op noodsituaties. Onze schilders kregen op deze dag alle kennis om effectief te handelen, zowel op de werkvloer als in hun privéleven.

Veiligheidsuitrusting

Vorig jaar zijn alle bedrijfsauto’s van onze schilders voorzien van essentiële veiligheidsuitrustingen waaronder brandblussers, verbandtrommels en oogdouches. Het is van groot belang dat onze medewerkers niet alleen deze middelen hebben, maar ook weten wanneer én hoe ze moeten worden ingezet. Onze vakmensen kregen een uitgebreide uitleg en herhaling hoe deze te gebruiken. Daarnaast zijn ook alle brandblussers weer goedgekeurd.

Komende veiligheidstrainingen

Binnenkort gaan onze voormannen en uitvoerders deelnemen aan een BHV-training. Verderop in het jaar komt er nog een veiligheidstraining aan voor andere afdelingen binnen Van Kesteren. Wij blijven ons inzetten voor een veilige werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers!

 

Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining
VeiligheidstrainingVeiligheidstrainingVeiligheidstrainingVeiligheidstrainingVeiligheidstrainingVeiligheidstrainingVeiligheidstraining
Back To Top