Skip to content

Van Schie Architecten x Kleur Studio

In 2024 hebben we een mooie samenwerking met Van Schie Architecten. Op 3 verschillende momenten dit jaar kun je gratis bouwkundig advies krijgen van een van de architecten van Van Schie Architecten in de Kleur Studio. Heb je plannen voor een aan- of verbouw? Op donderdag 25 april aanstaande is het eerste spreekuur dit jaar, waar je op een laagdrempelige manier jouw (ver)bouwplannen kunt bespreken met een architect. Neem bij je bezoek een plattegrond mee van de te (ver)bouwen woning en zoveel mogelijk foto’s van de situatie, zo krijg je een zo goed mogelijk advies over de mogelijkheden. Het spreekuur duurt ongeveer 30 minuten.

Van Schie Architecten is opgericht in 2009 door Daan van Schie, afgestudeerd architect aan de Technische Universiteit Delft, inmiddels is het team uitgebreid.

De passie voor het vak ligt voor Van Schie Architecten in de realisatie van een bijzonder project gebaseerd op de wensen van de opdrachtgever. Elk project is anders en vraagt om creatieve oplossingen die leiden tot een bijzonder resultaat. Iedere opdracht, van klein naar groot, is een uitdaging om de kennis over het vak in te zetten om tot een goed project te komen. Hierin is niet alleen het eindresultaat van belang, maar ook het proces dat samen doorlopen wordt. Met een tevreden opdrachtgever als einddoel. 

Samen met Kleurstudio Van Kesteren organiseren wij daarom deze inloopspreekuren. Hierin adviseren wij particuliere opdrachtgevers en helpen wij hun de eerste stap te maken naar het vervullen van hun woonwensen.”

 

 

Spreekuur in de Kleur Studio

Dit jaar kun je gratis bouwkundig advies krijgen van de architecten van Van Schie Architecten in de Kleur Studio. Heb jij plannen voor een aan- of verbouw? Kom langs! Het eerstvolgende moment is op donderdag 25 april tussen 14:00 en 17:30 uur.
Maak via onderstaand formulier een afspraak.

P.S. Het is handig als je een plattegrond of bouwtekening mee kunt nemen.

Van Schie Architecten

Naam
Voorkeur tijdstip
Back To Top