skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Kleur, kleur en nog meer kleur

Wij mengen elke gewenste kleur.

showroom van kesteren
interieuradvies

Kom langs bij het Kleur Lab

De roots van Van Kesteren liggen bij verf, daarom heeft onze verfmengmachine een centrale plek in de Kleur Studio. In de geluidsdichte ruimte wat het Kleur Lab heet, mengen wij iedere gewenste kleur. Je kunt door de glazenwand precies zien hoe wij jouw kleur maken. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een compleet aanbod van schilderattributen en -benodigdheden.

Ons aanbod

Binnenverf

Bij de Kleur Studio adviseren we je graag over welke verf je het beste kunt gebruiken in jouw huis. Of het nu een muur in de woonkamer, gang of slaapkamer is, of dat je op zoek bent naar een goede lak voor deuren, kozijnen of de trap: wij weten wat het beste past.

Buitenverf

Naast een uitgebreid assortiment aan binnenverf hebben we uiteraard ook buitenverf in onze Kleur Studio. Wij kunnen iedere gewenste kleur direct voor je mengen. Naast lak voor buitendeuren en kozijnen hebben we ook buitenverf voor muren en een groot assortiment aan beitsen.

(Bijzondere) verfmerken

Bij ons in Voorhout vind je het complete kleurenaanbod van Pure by Flexa Colourlab én de complete collectie van Little Greene. Naast deze merken kunnen wij iedere gewenste kleur direct voor je mengen in ons Kleur Lab. Van Farrow&Ball tot Vestingh en LAB, je vind het allemaal bij ons in de Kleur Studio.

Verfbenodigdheden

Ga je aan slag met verf? Dan heb je ook verfbenodigdheden nodig. In de Kleur Studio staat een prachtige stelling van Anza met daarin alles wat je nodig hebt als (thuis)schilder. Naast kwasten, rollers en afplaktape vind je ook diverse houtvullers, afbijt en schoonmaakbenodigdheden.

Onze merken

Vul je gegevens in voor een terugbelverzoek

  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top