Skip to content

Elk interieur begint met de juiste vloer

Wat voor look je ook wilt, wij helpen  met het uitkiezen van de juiste vloer.

showroom van kesteren
interieuradvies

Vloeren in allerlei soorten en maten

Een vloer is essentieel in een woning en zeer bepalend voor jouw interieur. De mogelijkheden voor vloeren zijn eindeloos, de kleurstylisten van de Kleur Studio helpen je dan ook graag bij het uitkiezen van de perfecte vloer.

Ontdek ons aanbod aan vloeren

Vinyl

Een vloer van vinyl is in veel verschillende designs verkrijgbaar. Met een vloer van vinyl creëer je snel sfeer met een visgraatmotief of een betonlook. Een vinyl vloer is vrijwel gelijk aan een vloer van PVC, alleen is de onderste laag anders. Bij vinyl is deze flexibel, deze onderlaag maakt vinyl-vloeren achter en meer geluiddempend dan gewone PVC vloeren. Bovendien is een vloer van vinyl perfect te combineren met vloerverwarming.

PVC

Een vloer van PVC is robuust en in diverse designs verkrijgbaar. Met een vloer van PVC creëer je snel sfeer. Ga je voor een visgraatmotief of kies je voor een betonlook? Een PVC-vloer is vrijwel gelijk aan een vloer van vinyl alleen is de onderste laag anders. Bij PVC is deze harder en blijft hierdoor ook langer mooi. Daarnaast is een vloer van PVC ook goed te combineren met vloerverwarming.

Tapijt

Een vloerkleed brengt direct sfeer en warmte in een ruimte. Daarnaast heeft het ook nog een geluiddempend effect. In de Kleur Studio zijn er diverse soorten hoogpolig en laagpolig vloerkleden in de collectie. Het is ook mogelijk om een carpet op maat bij ons te bestellen. In onze uitgebreide collectie hebben we ook 100% wollen vloerbedekking. Naast neutrale kleuren vind je ook diverse patronen en gemeleerde opties.

Droogloopmatten

Droogloopmatten zijn vaak niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een vloer, maar ze zijn we heel bepalend voor de look van je hal. Bij de Kleur Studio hebben we een uitgebreid assortiment aan droogloopmatten. Zo hebben we er ook een aantal met een bijzonder, leuk en kek printje. Met een mooie en passende drooploopmat zet je de puntjes op de i in jouw hal.

Onze merken

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top