Skip to content

Werk in uitvoering: glas zetten in Voorhout

Nauwkeurig, betrouwbaar en vakkundig glas plaatsen doen wij al jaren. Beglazing plaatsen in een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? De glaszetters van Van Kesteren doen het dagelijks met veel plezier en passie.

Op locatie in Voorhout

Onlangs waren onze glaszetters Roy en Mariusz bezig met het plaatsen van glas bij Geurts Makelaars in Voorhout. Op deze locatie wordt nieuw glas gezet met afmetingen van 4440×1800 en een gewicht van 278 kg. Een flinke klus waarbij onze glaszetters graag gebruikmaken van de handige mini-hijskraan van Apers.

Mini-hijskraan van Apers

Met behulp van de mini-hijskraan kunnen wij machinaal glas plaatsen op een uiterst secure manier, tot op de millimeter nauwkeurig. Enkele voordelen van het gebruik van de mini-hijskraan zijn:

  • Niet meer handmatig tillen
  • Stille machine en 100% elektrisch
  • Binnenbeglazing kan geplaatst worden tot en met de 3e etage zonder dat de gehele straat afgezet moet worden met een grote autolaadkraan.
  • Snel en flexibel, de mini-hijskraan staat binnen 5 minuten hijsklaar en kan opgesteld worden op diverse ondergronden.

Van Kesteren Glas

Met ons vakkundig en deskundig team van glaszetters zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel ter plaatse zijn. Wij adviseren ook over het isoleren van een woning of pand en welk glassoort voor jou het beste geschikt is. Van gelaagd glas tot facet- en draadglas, Van Kesteren heeft alles in huis. Kunnen onze glaszetters je helpen? Bel ons.

Back To Top