Skip to content

Werk in uitvoering: Résidence Bronsgeest in Noordwijk

In de afgelopen jaren weten steeds meer VVE’s de weg naar Van Kesteren te vinden. Résidence Bronsgeest in Noordwijk is dit jaar aan de beurt voor een compleet onderhoudspakket. Projectleider Leonard houdt het overzicht en Allround-Schilders Chris, Davy en Rob verzorgen samen het complete buitenschilderwerk van dit grote appartementencomplex.

De eerste werkdag begint goed met een blauwe lucht en een lekker zonnetje. Bij aankomst op de parkeerplaats staat er een keet en bedrijfswagen met het Van Kesteren logo erop en even verderop, tegen het gebouw, een grote rolsteiger. Chris en Davy zijn al druk bezig met de voorbereidingen; Davy focust zich op de entree en Chris staat op de steiger. “De schilders controleren – voordat ze gaan schilderen- eerst op houtrot, indien nodig repareert onze timmerman het houtwerk”, aldus Leonard. Eerder is Pompe Speciaalreiniging langs geweest om de gevel en het houtwerk van het gebouw schoon te spuiten. Hierdoor kunnen de mannen direct aan de slag met het voorbereiden van het houtwerk. Pompe heeft ook een algendodend middel gebruikt voor alle betononderdelen op het gebouw en tot slot alle ramen gewassen.

Buitenverf van Sikkens

Voor al het buitenwerk werken wij met Rubbol XD High Gloss. Leonard heeft technisch advies ingewonnen bij Sikkens, naar aanleiding daarvan is er bij dit project gekozen voor de High Gloss. Naderhand voert Sikkens een kwaliteitscontrole uit. Het appartementencomplex schilderen wij in dezelfde kleuren als waarin het origineel is opgeleverd. De gevelkozijnen schilderen wij in RAL9001 en RAL8016, de voordeuren in oceaanblauw RAL5020 en de buitendeuren behandelen we met een transparante beits uit de Cetol-lijn van Sikkens.

 

Back To Top