Ga naar hoofdinhoud
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Werken bij

Ben jij onze nieuwe collega?

intern overleg
showroom van kesteren

Versterk ons team!

Betrokkenheid, vakmanschap en hoge kwaliteit zijn bij familiebedrijf Van Kesteren Schilders ruim 88 jaar de standaard. Werken bij Van Kesteren Schilders is samenwerken met een hecht team vakspecialisten!

Onze vacatures

Gijsbert, 30 jaar
Allround schilder

“Als je een idee hebt, dan wordt er geluisterd. Het is fijn om te werken in een bedrijf dat groeit en investeert in het team. Ik mag werken met de nieuwste materialen, zoals hoogwerkers en steigers, heb een eigen auto en kom iedere dag in ons nieuwe distributiecentrum in Katwijk.”

Davy, 24 jaar
Allround schilder

“Ik ben begonnen als leerling en nu zeven jaar later als allround schilder zelfstandig op mooie klussen aan het werk. Binnen of buiten. Renovatie of nieuwbouw. Klein of groot. Er zijn zoveel mooie projecten. Voor iedereen is er wel een passende klus.”

Michiel, 48 jaar
Uitvoerder

“In 14 jaar ben ik van allround schilder door opleidingen en werkervaring bij vele afwisselende projecten doorgegroeid naar uitvoerder. De werksfeer in het team, de vooruitstrevendheid van het bedrijf, het werken met nieuwe materialen en de goede beloningen gaan vast voor nieuwe vele jaren werkplezier zorgen.”

Tim, 19 jaar
Assistent schilder

“Ik ben nu 3 jaar werkzaam bij Van Kesteren Schilders door middel van een traject met de Schildersvakschool. Ik ben goed ontvangen en heb het erg naar mijn zin. Ik hoor echt bij een team.”

Niels, 23 jaar
Allround schilder

“Ik heb twee jaar geleden mijn opleiding afgerond en ik ben nu allround schilder. Ik heb hele mooie stappen kunnen zetten binnen het bedrijf door de goede begeleiding van de allround schilders en leermeesters.”

Cees, 56 jaar
Voorman

“Het krijgen van verantwoordelijkheid om het werk in teamverband tot een succes te brengen en de variatie in werk zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.”

Tjeerd

Tjeerd, 27 jaar
Materieeldienst

“Van Kesteren is een leuk leerbedrijf .Je hebt verschillende projecten van winkels en tot villa’s en particuliere. Je kan doorgroeien, tot bijvoorbeeld  glaszetter of behanger of  voorman. Het leuke aan mijn functie is, dat ik alle collega’s zie!”

Mario

Mario, 51 jaar
Timmerman

“Er is goed geïnvesteerd in materieel waardoor ik prettig en zelfstandig kan werken met de beste machines. Ik ben nu ruim 1 jaar in dienst en Van Kesteren maakt mooie stappen in de aansturing.”

Theo

Theo, 41 jaar
Allround Glaszetter

“Ondanks de enorme groei van het bedrijf blijft het familiegevoel voorop staan! Wij als glaszetters hebben enorm veel diversiteit in de klussen en krijgen ook de verantwoordelijkheid om zelfstandig klant en bedrijf blij te maken!”

Erkend Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leiden wij een nieuwe generatie vakmensen op. Ieder jaar investeren wij in de opleiding van leerling-schilders. Zij werken vier dagen per week bij ons en gaan één dag per week naar school. Onder leiding van een van onze leermeesters doen zij de nodige praktijkervaring op. De perfecte manier om het vak te leren!

Van Kesteren Academy

Trainingen, workshops, vakopleidingen. Bij ons kun je blijven (door)groeien. Dat stimuleren wij graag. Daarom hebben wij naast de functies van assistent schilder, allround schilder en specialist schilder ook functies als voorman, uitvoerder en projectleider. Wat zijn jouw ambities?

Vitaal & Veilig

Wij stimuleren een gezonde werk- en levensstijl. Het faciliteren van een sportabonnement, maar ook veiligheid op de werkvloer heeft prioriteit.

Mobiliteit & Materiaal

Vanuit ons nieuwe distributiecentrum in Katwijk bevoorraden wij iedere dag onze schilders. Met jouw eigen bedrijfsauto ben je mobiel en zelfstandig. Ook werk je met de nieuwste materialen, zoals onze repair care en eigen hoogwerkers en steigers.  Via onze app bestel jij bedrijfskleding en PBM materiaal.

Sollicitatieformulier

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan nu door onderstaand formulier in te vullen.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en ontvang als eerste nieuwe aanbiedingen!

Back To Top