skip to Main Content
0252 - 21 17 79 mail@vankesterenschilders.nl Werken bij

Bestel online: winkel gesloten t/m 19 januari

Door de aangescherpte maatregelen moeten ook wij er helaas aan geloven. Ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM op en zullen daarom tot 19 januari 2021 de deuren van onze showroom moeten sluiten. Wij kijken er naar uit om iedereen na de 19e weer te mogen verwelkomen. Tot die tijd bijven wij zeker niet stilzitten…

Bestel nu via onze website!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je bestelling te plaatsen via onze website. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij leggen het je graag uit:

  1. Vul onderstaand bestelformulier in.
  2. Check heel goed of je de juiste producten, kleurnummers, kleurnamen en aantallen hebt ingevuld.
  3. De bestelde producten kunnen worden afgehaald van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 12:00 uur
  4. Bestellingen kunnen achterom afgehaald worden: via de Dinsdagse Wetering ga je door de poort. De bestelling staat onder het afdakje voor je klaar onder vermelding van je naam.
  5. Bestellingen die voor 09:00 uur ‘s ochtends geplaatst worden, kunnen dezelfde dag nog opgehaald worden in het hierboven genoemde tijdsblok.

Betalen via WhatsApp

Zodra je bestelling geplaatst is, ontvang je een betaalverzoek via WhatsApp. Op het moment dat de betaling bij ons binnen is, wordt jouw bestelling verwerkt en kun je deze dezelfde of de volgende dag ophalen.

Meer informatie of vragen?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over ons bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn nog steeds te bereiken op het vaste telefoonnummer (0252-21 17 79) of per e-mail: mail@vankesterenschilders.nl. Hopelijk tot snel!

Bestelformulier

  • * = een verplicht veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top