Skip to content

Workshop Trendtalk en Moodboard maken in de Kleur Studio

Wil jij altijd zelf aan de slag als je een (woon)tijdschrift doorbladerd, verdwaald tussen de mooie beelden op Pinterest of als je kijkt naar een compleet afgestylde (woon)kamer op tv? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze gratis workshop iets voor jou! Op woensdag 24 mei 2023  van 19:30 – 21:30 uur gaan we met elkaar aan de slag.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop ga je onder leiding van alle kleurstylistes uit de Kleur Studio aan de slag met een moodboard voor jouw nieuwe huis, (slaap)kamer of gewoon omdat je het leuk vindt. In een korte introductie leer je alles over de nieuwste interieurtrends en daarna gaan we aan de slag met het maken van jouw moodboard. Je hebt misschien zelf al een (uitgeprint) plaatje meegenomen, of je bladert eerst nog door wat tijdschriften en aan de hand daarvan ga je jouw moodboard samenstellen: met behangstalen, verfstalen en staaltjes van mooie stoffen en hout. Tussendoor is er natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid, een bakkie én wat lekkers.

Doe je mee?

Enthousiast? En zin om aan de slag te gaan met jouw eigen moodboard? Meld je aan! Let op, we hebben plek voor maximaal 20 deelnemers. Wacht niet te lang en doe mee. We zien je graag woensdag 24 mei!

 

 

Back To Top